INCONTROL PROTECT

Comfort en vertrouwen. InControl Protect levert een intelligente Remote Smartphone App, Optimised Land Rover Assistance en SOS Noodoproep.  Controleer uw brandstofpeil vanop afstand, vind uw wagen in een drukke parking, neem uw ritten op en controleer zelfs of u geen raam heeft open gelaten - allemaal met een handige smartphone app. 


In geval van panne verzendt Optimised Land Rover Assistance uw locatie en diagnosedata van de wagen naar uw depannagedienst.


Bij een ernstiger incident brengt SOS Emergency Call de hulpdiensten in uw buurt op de hoogte.


Opgelet: Bij sommige modellen/op sommige markten kan InControl Protect aangeduid worden als "InControl Remote".

DE INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Met de InControl Remote Smartphone App kunt u vanop afstand het brandstofpeil en het rijbereik controleren zodat u ritten goed kunt voorbereiden. Het helpt u ook uw wagen terug te vinden in een drukke parkeergarage en u kunt ermee controleren of de deuren wel degelijk op slot zijn en de ruiten gesloten zijn. Download de app nu. De app is gratis en heeft ook een demomodus.

/

HOE EEN INCONTROL PROTECT-ACCOUNT ACTIVEREN

Om de diensten van InControl Protect te kunnen gebruiken, dient u een online account te hebben waar u de gegevens van uw wagen invoert en de InControl-diensten die u hebt gekocht, activeert.

/

SOS NOODOPROEP

In een noodsituatie brengt SOS Noodoproep de hulpdiensten exact naar de plek waar u zich bevindt. Bent u betrokken bij een ongeval waarbij de airbags van de wagen worden ingeschakeld, dan wordt u automatisch in contact gebracht met professionele hulp. U kunt ook zelf om hulp vragen door de SOS Noodoproep-toets in de wagen in te drukken.

/

OPTIMISED LAND ROVER ASSISTANCE

In het onwaarschijnlijke geval van een defect verzamelt de Optimised Land Rover Assistance-functie met een druk op de knop locatie- en diagnosegegevens van de wagen. Ze brengt de pechverhelper op de hoogte van waar u zich bevindt en bezorgt hem ook informatie over het probleem zodat de betreffende technieker weet wat er aan de hand is en zich goed kan voorbereiden, waardoor het oponthoud zo kort mogelijk wordt gehouden.

/

INCONTROL PROTECT FAQ'S

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Protect.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

MEER WETEN
CONNECTIVITEIT

Naadloze connectiviteit tussen uw wagen, uw smartphone, en de rest van de wereld.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.