WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot verbindt tot acht draadloze apparaten in de wagen met het internet. Passagiers kunnen op die manier via het draadloze netwerk in de wagen de hele rit surfen, werken, updates posten op sociale media of zich online amuseren.

WI-FI HOTSPOT

HOE DE WI-FI HOTSPOT WERKT

De toegang tot het internet verloopt via een 3G-verbinding die uw wagen koppelt aan het mobiele datanetwerk. Een krachtige antenne op het dak zorgt onderweg voor een betrouwbaardere, constante verbinding. Met Wi-Fi Hotspot kunnen passagiers via de wagen tot acht draadloze apparaten verbinden met het internet. Voor de dienst dient de klant zich een simkaart aan te schaffen, die ingebracht wordt in de simkaartlezer van de wagen.

ONDERSTEUNING WIFIHOTSPOT

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover Wi-Fi Hotspot.

MEER WETEN
INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

MEER WETEN
INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.