UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEUR

EXPEDITION DAKIMPERIAAL

Bij extreme tochten is het van essentieel belang dat er geen uitrusting achterblijft. De Expedition imperiaal1 kan een dynamische belasting van maximaal 132 kg2 aan en biedt meer dan genoeg ruimte.

UITKLAPBARE DAKLADDER

De uitklapbare dakladder vergemakkelijkt het opbergen van uw spullen en verbetert de toegang tot het dak. Voor extra veiligheid kan de ladder worden vergrendeld in de ingeklapte stand.

OPBLAASBARE WATERDICHTE LUIFEL

Neem het uitzicht in u op zonder u zorgen te maken over het weer. De opblaasbare waterdichte luifel kan snel worden uitgeklapt en kan zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de auto worden gemonteerd.

DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

Maak uw uitrusting eenvoudig schoon met het draagbare afspoelsysteem onder druk met een inhoud van 6,5 liter. Inclusief een slang en douchehulpstuk. Dit kan ook worden gebruikt om laarzen, fietsen en wetsuits af te spoelen.

FIETSDRAGER

Neem twee fietsen mee op al uw avonturen met twee op het dak gemonteerde fietsdragers1 3.

INTERIEUR

GEÏNTEGREERDE LUCHTCOMPRESSOR

Pomp de banden van de auto, fietsbanden, luchtbedden en andere opblaasbare voorwerpen op elk gewenst moment op met de geïntegreerde luchtcompressor4 in de bagageruimte van het voertuig.

CLICK & GO-SYSTEEM

Een veelzijdig, multifunctioneel systeem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstangen van de voorzetels en kan worden uitgebreid met een reeks accessoires voor bevestiging van uw tablets, tassen, laptops en jasjes.

PET PACKS

Maak een keuze uit onze selectie Pet Packs om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is, maar toch comfortabel meereist terwijl u uw interieur beschermt.

ACCESSOIREPACKS

Vier packs. Onbeperkte mogelijkheden. Kies uit de onderstaande opties om meer uit uw wereld te halen.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

1Montage van dakrails is vereist.

2Indien gemonteerd op 110 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8-uitvoeringen. Voor Defender V8-uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

3Dwarsdragers benodigd voor montage.

4Niet beschikbaar op PHEV.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.