UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

PRO SERVICES

In aanvulling op de diensten die worden geleverd door InControl Connect, biedt InControl Connect Pro een reeks aanvullende diensten voor InControl Touch Pro. Diensten die de mogelijkheden van infotainment verder uitbreiden om een nog rijkere en meer verbonden ervaring te bieden.

ONLINEROUTES

Het systeem houdt u op de optimale route door terwijl u op weg bent naar uw bestemming de verkeersomstandigheden te bewaken en rekening te houden met de gebruikelijke verkeerspatronen voor het tijdstip.

DELEN

Deel uw route en verwachte aankomsttijd met vrienden en familie. Als u later bent dan verwacht, brengt InControl Touch Pro uw vrienden en familie automatisch op de hoogte door namens u updates te sturen via SMS of e-mail.**

 

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

PARKEERSERVICE

Wanneer u uw bestemming nadert, kan Connect Pro u tonen waar u kunt parkeren*+. Druk simpelweg op de gewenste parkeerplaats en het navigatiesysteem zal worden bijgewerkt om u er naartoe te leiden.

 

* Vereist een micro-SIM met een geschikte gegevensservice.

+ Indien ondersteund en beschikbaar.

BRANDSTOFPRIJSSERVICE

Wanneer u wilt tanken, geeft Connect Pro de tankstations op uw route weer, maar kan het u ook brandstofprijzen laten vergelijken zodat u de kosten laag kunt houden.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.