INCONTROL SECURE ACTIVEREN

Om de diensten van InControl Protect te kunnen gebruiken, dient u een online account aan te maken waar u de gegevens van uw wagen invoert en de InControl diensten die u hebt gekocht, activeert.

 

Hoe InControl Protect Activeren

 

In dit filmpje vindt u een overzicht van hoe u uw InControl-systemen registreert, verbindt en activeert als uw concessiehouder InControl nog niet heeft geconfigureerd. 

 

Om een InControl-account in te stellen surft u naar de My Land Rover InControl-website.

https://incontrol.landrover.com/

 

Als uw concessiehouder voor u nog geen account heeft aangemaakt, volgt u de drie eenvoudige stappen hieronder waarmee u uw InControl Protect-diensten registreert, verbindt en activeert. 

 

Voor u eraan begint, hebt u het volgende nodig: 

–– Internettoegang en een actieve e-mailaccount. 

–– De laatste 8 karakters van uw voertuigidentificatienummer (VIN).

Waar u het VIN kunt vinden, wordt aangegeven in het deel "Vehicle Labels" van het instructieboekje van uw wagen.

 

–– En parkeert u uw wagen buiten en dicht in de buurt.

 

Stap 1: Registreren

– Surf naar de My Land Rover InControl-website en klik op “een account aanmaken”. Voer uw e-mailadres in. U krijgt dan een e-mail toegestuurd waarmee u zich kunt registreren. 

– Klik op de beveiligde koppeling in de e-mail. U keert dan terug naar de My Land Rover InControl-website. Volg de installatie-instructies. Voer uw contactgegevens, beveiligingsgegevens en de identificatiegegevens van uw wagen in. 

 

Stap 2: Verbinden

– Zodra u op de webpagina “Toegang tot wagen bevestigen” komt, wordt u gevraagd uw account te verbinden met de wagen om te bevestigen dat u de eigenaar bent van de wagen of de toelating hebt om de wagen te gebruiken. 

– Om de wagen met uw account te verbinden gaat u naar de wagen en start u de motor. 

– Druk op het kapje van de Optimised Land Rover Assistance-knop links op de dakconsole om het te openen. 

– Houd de knop ingedrukt. Na enkele seconden gaat de knop snel oranje knipperen. Houd de knop nog 10 seconden ingedrukt tot de knop langzamer begint te knipperen. Laat de Optimised Land Rover Assistance knop los. De knop blijft nog korte tijd langzaam knipperen. 

 

Stap 3: Activeren

– Keer terug naar de My Land Rover InControl-website. Na enkele minuten zal het scherm automatisch bijgewerkt worden en wordt aangegeven dat uw account met succes verbonden werd met uw wagen. 

– Voltooi de instellingen door een nickname voor uw wagen en uw nummerplaat in te voeren. U dient ook aan te geven of u de logfunctie voor ritten wilt aanzetten, waarmee u via de smartphone app of de My Land Rover InControl-website informatie over ritten kunt bekijken en downloaden. 

– Uw diensten voor uw wagen worden nu geactiveerd. Zodra dat gebeurd is, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw account geactiveerd werd. 

– Opmerking: Als het scherm na enige tijd niet aangeeft dat de verbinding gelukt is, keert u terug naar stap 2 en probeert u de wagen opnieuw te verbinden. Indien nodig zet u de wagen op een plaats waar het gsm-signaal sterker is.

 

Voorwaarden en Bepalingen

Wanneer u zich aanmeldt voor InControl Protect, wordt u gevraagd de Voorwaarden en bepalingen van InControl en een Privacybeleid te ondertekenen. Ter informatie vindt u die ook hieronder: