ONTDEK INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Land Rover ooit heeft aangeboden. Het is ontworpen om rijden veiliger, comfortabeler en plezieriger te maken.

TOUCH PRO NAVIGATION AIDS

NAVIGATIE LEREN

Wanneer u pendelt, leert uw Land Rover uw gebruikelijke routes en krijgt u nuttige informatie te zien zonder dat u een bestemming hoeft in te voeren. De InControl Touch Pro Navigatie houdt de verkeersinformatie in de gaten en brengt u op de hoogte van uw geschatte aankomsttijd.

DELEN

Deel uw verwachte aankomsttijd met vrienden en familie. Als u later bent dan verwacht, brengt InControl Touch Pro uw vrienden en familie automatisch op de hoogte door namens u updates te sturen.

NAADLOZE AANKOMST

Kort voordat u aankomt op uw bestemming, geeft het scherm de parkeermogelijkheden en beschikbare parkeerplaatsen weer*+. Met één druk wordt de route bijgewerkt. Het systeem kan ook een panoramische straatweergave in 360 graden*+ weergeven zodat u uw bestemming herkent wanneer u aankomt.

 

* Vereist een micro-SIM met een geschikte gegevensservice.

+ Indien ondersteund en beschikbaar.

VEREENVOUDIGDE DAGELIJKSE ROUTINES

InControl Touch Pro vereenvoudigt een aantal dagelijkse routines. Het systeem waarschuwt u bijvoorbeeld als de auto onvoldoende brandstof heeft voor een geplande reis en geeft tankstations op de route weer. U kunt zelfs uw gewenste tankstation programmeren en brandstofprijzen vergelijken*+.

 

* Vereist een micro-SIM met een geschikte gegevensservice.

+ Indien ondersteund en beschikbaar.

CONNECTIVITEIT

Naadloze connectiviteit tussen uw wagen, uw smartphone, en de rest van de wereld.

INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

Land Rover logo

INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.