ONTDEK INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Land Rover ooit heeft aangeboden. Het is ontworpen om rijden veiliger, comfortabeler en plezieriger te maken.

ROUTE EN BESTEMMING PLANNEN

Met behulp van de Land Rover routeplanner-app op uw smartphone kunt u van tevoren bestemmingen plannen die u wilt bezoeken op vakantie of voor zaken, en ze vervolgens naar uw auto synchroniseren zodat ze geselecteerd kunnen worden.

/

ROUTE VAN DEUR TOT DEUR

Zodra u hebt geparkeerd, schakelt InControl Touch Pro over naar uw Land Rover routeplanner-app om u te helpen met het openbaar vervoer of te voet op uw eindbestemming te komen.

/

INTUÏTIEVE DIRECTE INTERACTIE EN SPRAAKBEDIENING

Met het zeer responsieve multi-touchdisplay van InControl Touch Pro kunt u bewegingen als aanraken, vegen en knijpen om te zoomen gebruiken om intuïtief uw kaarten, media en instellingen te regelen. Ook beschikt het systeem over intelligente spraakherkenning, zodat u eenvoudig taken kunt uitvoeren zonder uw aandacht van de weg te halen. Voorbeelden zijn 'Speel de Beatles af' of 'Bel naar huis'.

/

AANPASSING

U kunt de beginschermen naar uw voorkeur instellen. U kunt met meer dan 60 snelkoppelingen en widgets het systeem aanpassen rond de functies die u het meeste gebruikt om het meeste uit uw reis te halen.

/

MERIDIAN HI-FI IN DE AUTO

Geniet van hoogwaardige audio met Meridian audiosystemen. Er is technologie als de Dynamische volumeregeling geïntegreerd om automatisch ongewenste geluiden weg te filteren in de balans. Het 380W-systeem biedt een uitzonderlijke definitie, met kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bas. Of doe een upgrade naar het nog krachtigere 825W-systeem met Meridian Trifield-technologie voor het allerbeste in audio van wereldklasse, waar u ook zit.

/
CONNECTIVITEIT

Naadloze connectiviteit tussen uw wagen, uw smartphone, en de rest van de wereld.

MEER WETEN
INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.