ACCESSOIREPACKS

Verbeter de capaciteiten en de duurzaamheid van uw Defender dankzij onze selectie accessoirepacks, zodat u bent voorbereid op elke omgeving.

 

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

Selecteer één van onze accessoirethema’s, speciaal ontworpen voor een scala aan activiteiten, en maak er uw eigen avontuur van. Laat ons u helpen verder te gaan.

Defender carrying boat on the roof

WATERSPORT 

Zorg ervoor dat uw uitrusting probleemloos meereist van de ene naar de andere bestemming met het draagsysteem voor watersportmateriaal en de aan de zijkant gemonteerde opbergkoffer.

Bicycle loaded on the back of Defender

FIETSEN 

Avontuur op vier en op twee wielen. Met de trekhaak van de Sportsman kunt u uw fietsen eenvoudig bevestigen en vervoeren.

Defender luggage compartment on a roof top 

KAMPEREN 

Gemaakt voor modderige velden en sterrennachten. Neem alles wat u nodig hebt mee in de op het dak gemonteerde transportaccessoires, en zet uw tent op waar u maar wilt.

Defender carried skating accessories

WINTERSPORT

Kies uw eigen pad buiten de piste en laat de Outbound uw ski's en snowboards veilig vervoeren.

Top view of Defender

OP ONTDEKKING 

Met zijn verhoogde luchtinlaat, motorkapdecoratie, Expedition dakimperiaal en opbergkoffer bent u klaar voor elk type ondergrond.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoirepack te vinden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoirepack te vinden.

EXTERIEURPACKS

Ziet er robuust uit. En dat is hij ook. Personaliseer uw Defender nog verder. 

COUNTY EXTERIOR PACK

Een eigentijdse uitvoering van een klassieker, inclusief dak en kofferklep in identieke contrastkleur, deurdrempelplaten met verlicht woordmerk en zelfklevende sierelementen op de motorkap met kleurschakeringen.

EXTENDED BRIGHT PACK

De beschermplaten in Noble Chrome afwerking voor- en achteraan worden omlijst door in Ceres Silver gelakte wielkasten en dorpelbekleding, wat het ontwerp van de Defender transformeert.

EXTENDED BLACK PACK

Maak de look compleet met het Extended Black Pack en voeg nog meer Gloss Black details toe met beschermplaten voor- en achteraan.

Defender County pack front three quater profile
Defender Parked On Stone Road With A Mountain In Background
Defender parked on desert hill
Autoplay Start
Autoplay Stop

KLEUROPTIES

Maak een keuze uit onze selectie van 10 herbedachte lakkleuren*, waaronder Pangea Green en Gondwana Stone.

Spare wheel of the Defender

WIELEN / VELGEN

U kunt kiezen uit 15 velgopties en vier maten: 18", 19", 20" en 22". Inclusief de uiterst robuuste 18" stalen velg in Gloss White afwerking.

Defender sunroof opening

KIES UW DAK

Maak uw avonturen nog mooier. U kunt kiezen uit een standaard dak, een stoffen vouwdak of een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan.

ACCESSOIRES

Haal meer uit uw wereld. U kunt de Defender volledig aanpassen aan uw lifestyle.

VOOR HET EXTERIEUR

Verbeter de capaciteiten en de duurzaamheid van uw Defender. Tot de accessoires voor het exterieur behoren vaste treeplanken, een uitklapbare dakladder en motorkapdecoratie in Matte Black afwerking.

VOOR HET TRANSPORT

Trek de wijde wereld in. De Defender biedt een dynamische daklast tot 168 kg** en een statische daklast tot 300 kg** - perfect voor een Expedition dakimperiaal, uitklapbare dakladder of fietsdrager.

VOOR HET SLEPEN/TREKKEN

Maak optimaal gebruik van het sleepvermogen van de Defender tot 3.500 kg met de elektrisch uitklapbare trekhaak, die speciaal voor uw auto is ontworpen.

VOOR DIERLIJKE REISGENOTEN

Maak een keuze uit ons packs voor huisdieren (Pet Packs) om uw huisdier comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijk het interieur van uw auto te beschermen.

Range Rover Defender Ladder Accessory
Range Rover Defender 90 in woods
Range Rover 110 in woods
Defender Pet Accessories features
Autoplay Start
Autoplay Stop

BLIJF ONTDEKKEN

Close up view of LED headlight

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIES 

Bekijk alle verschillende versies en de specificaties.

Defender parked on City Road

DEFENDER 90 

De Defender in zijn zuiverste vorm. 

Defender in Snow

DEFENDER 110

Inpakken en wegwezen, waar dan ook.

Rear top view of parked car

DEFENDER 130

Ruimte voor gedeelde, epische avonturen.

*Niet alle opties worden getoond. Afhankelijk van de uitvoering.

**Defender 110 en 130 met terreinbanden. Niet beschikbaar op Defender V8 modellen.

 

Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen. 

 

Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan. 

 

Controleer altijd het traject, de ondergrond en de ontkomingsmogelijkheden voordat u op bevroren terrein gaat rijden.