WIJ MAKEN HEM SPECIAAL. U MAAKT HEM UNIEK.

Onze taak bij Special Vehicle Operations is het versterken van de kerneigenschappen van onze iconische auto's. In het geval van de nieuwe Range Rover SV betekent dit nog meer luxe en nog meer personalisering.

Met meer keuze dan ooit tevoren, inclusief een duurzaam luxealternatief voor leder, weerspiegelt de nieuwe Range Rover SV uw persoonlijkheid, uw wensen, uw visie. Hij is echt helemaal van u.

U KIEST HET THEMA

De basis van de op maat gemaakte functies van de nieuwe Range Rover SV is de keuze uit twee optionele, zorgvuldig ontworpen designthema's voor het interieur en exterieur van de SV. SV Serenity en SV Intrepid hebben prachtige, verschillende kleur- en materiaalafwerkingen, van binnen en van buiten.

Beide optionele thema's zijn beschikbaar voor de Standard en Long Wheelbase uitvoeringen met een ruime keuze aan krachtige en efficiënte motoren, waaronder de verfijnde nieuwe V8 Twin Turbo van 530 pk, de plug-in hybride (PHEV) van 510 pk met uitgebreide actieradius en de efficiënte D350 Ingenium zescilinder dieselmotor.

DE INSPIRATIE IS OOK TERUG TE VINDEN IN HET INTERIEUR

Deze twee prachtige opties voor het exterieurthema kunnen in het interieur worden aangevuld met specifieke kleurenpaletten, houtfineer en designs voor geperforeerde zetels. De standaard eenkleurige opties in Ebony of Perlino kunnen plaatsmaken voor contrasterende tweekleurige kleurpatronen van voor tot achter, waardoor duidelijke zones in het interieur worden gecreëerd.

Voor het eerst is er voor een SV-uitvoering een duurzaam luxealternatief voor leder verkrijgbaar als optie, dat van toepassing is op het hele interieur.

In het interieur van de SV Serenity vormt Perlino een contrast met leder in Liberty Blue, Sequoia Green of Caraway aan de voorzijde. Voor het interieur van de SV Intrepid kunt u kiezen uit eenkleurig leder in Ebony, tweekleurig leder in Rosewood en Ebony, of de Ultrafabrics™ bekleding in Cinder Grey en Light Cloud Grey.

UW INNERLIJKE OASE VAN RUST

Onze interieurs zijn ontwikkeld om het comfort, de technologie en de rust te bieden die u thuis zou verwachten. Alle SV-modellen zijn beschikbaar met onze optionele ultieme Rear Seat Entertainment-beleving - 13,1" schermen, de grootste op welke Range Rover ook - en hoogwaardige hoofdtelefoons met verbeterde helderheid, exclusief voor alle SV-modellen.

SV SIGNATURE SUITE

Het summum van SV-interieurs voor Range Rover is onze exclusieve SV Signature Suite met 4 zitplaatsen (optie). Deze is alleen beschikbaar voor voertuigen met lange wielbasis en biedt de ultieme beleving voor passagiers.

Het hoogtepunt is de console van volledige lengte van voor tot achter, met functionaliteiten die alleen zichtbaar worden wanneer ze nodig zijn. Op verzoek en in één beweging stijgt een centrale elektrisch bediende 'Club'-tafel, gemaakt uit massief gefreesd aluminium, stil omhoog vanuit de middenconsole. Wanneer dat nodig is, komen ook de bekerhouders soepel omhoog vanonder hun deksel in houtfineer.

DE MEEST EXCLUSIEVE MATERIALEN

We hebben voor keramische afwerkingen gekozen om moderne luxe uit te drukken. Het is puur en toch sterk, vaker gezien in de wereld van luxehorloges en -sieraden.

De nieuwe Range Rover SV heeft keramische afwerkingen in zowel de interieur- als exterieurdetails. Een witte, met de hand gepolijste keramische badge met zwarte, ronde SV-elementen is aanwezig op de kofferklep. Dit is de eerste keer dat keramische afwerkingen worden gebruikt op het exterieur van een auto, voor een werkelijk unieke uitstraling.

PRACHTIGE NIEUWE AFWERKINGEN

Hoe u uw Range Rover SV ook wilt personaliseren, u kunt kiezen uit een reeks extra afwerkingen die specifiek zijn afgestemd op het door u gekozen thema. SV-specifieke afwerkingen omvatten keramiek met reliëf, natuurlijke afwerkingen in houtfineer met inlegwerk of ingelegd met metaal, en zelfs geanodiseerd metaal of geweven gaas (‘Woven Mesh’)*.

Deze worden toegepast in het interieur, op de middenconsole, het instrumentenpaneel en de portieren. Innovatie op het gebied van materialen en technologieën heeft een belangrijke rol gespeeld in onze ontwikkeling, voor een werkelijk moderne interpretatie van handgemaakt vakmanschap.

PERSOONLIJK UNIEK

Voor de ultieme personaliseringsmogelijkheden, kan de nieuwe Range Rover SV verder worden gepersonaliseerd met een keuze uit SV Bespoke lakopties.

*Beschikbaar vanaf midden 2022 (onder voorbehoud)