KIES UW UITVOERING

Een fascinerende speciale serie met de gerenommeerde veelzijdigheid van de Discovery.
Combinatie van sportief karakter met toonaangevende capaciteiten.
Visuele accentuering van het doelmatige design.
De Discovery in zijn puurste vorm.

DISCOVERY
METROPOLITAN

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 101.540

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DISCOVERY
DYNAMIC HSE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 94.300

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DISCOVERY

DYNAMIC SE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 82.770

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DISCOVERY S

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 74.320

SPECIFICATIES - SAMENVATTING

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

 Discovery Vehicle Parked in the Snow

 

PERSONALISATIE

 

Kies uit een reeks opties en accessoires. 

Interior View of The Modern Luxury Discovery

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

*De bruto kofferinhoud ('vloeibaar' of theoretisch volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 922 liter.
 

††Klik hier om de Discovery WLTP-waarden te bekijken.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO₂-uitstoot, actieradius en brandstof- en energieverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Deze is ontwikkeld om cijfers te verkrijgen die de resultaten onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. Cijfers m.b.t. brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Alleen i.c.m. compatibele smartphones.

Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie www.android.com/intl/benl/auto/. voor meer informatie.

App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.​

3Secure Tracker Pro moet worden geactiveerd. Verbinding met een mobiel netwerk is vereist. Inclusief een service-abonnement voor de duur van de garantieperiode. Kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

4Blind Spot Assist kan aanrijdingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto een ander voertuig in de dode hoek detecteert, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een aanrijding te voorkomen.

5Het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan en vast glazen panoramadak achteraan is standaard voorzien op de P360.