UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

Wist u dat de manier waarop u rijdt, waar u rijdt en hoe ver u rijdt een grote invloed kan hebben op de prestaties en efficiëntie van uw auto? Bij frequent woon-werkverkeer in een stedelijke omgeving haalt u doorgaans voordeel uit een ander type aandrijving dan wanneer u vaak op snelwegen of met een aanhangwagen rijdt.

Hier helpen we u om de juiste auto te vinden voor uw rijbehoeften.

AANDRIJFLIJNEN VAN LAND ROVER

  • BENZINE PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een Land Rover plug-in hybride is ideaal als u toegang hebt tot of een laadpunt thuis of op het werk kunt installeren, en regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden aflegt.

  • BENZINE MHEV: MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een semi-hybride benzine van Land Rover is ideaal als u regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden rijdt en u geen toegang hebt tot een laadpunt thuis of op het werk en er geen kunt installeren.

  • DIESEL MHEV: MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een semi-hybride diesel van Land Rover is ideaal als u regelmatig lange afstanden over snelwegen rijdt en u wilt beschikken over het ultieme sleepvermogen van Land Rover.

HELP ME OM EEN KEUZE TE MAKEN

Beantwoord vijf korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende auto het beste een plug-in hybride of semi-hybride kunt kiezen.

WORDT DE AUTO EIGENDOM VAN U OF VAN UW BEDRIJF?

KUNT U EEN THUISLADER INSTALLEREN?

Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.