KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

KIES HET JUISTE VERMOGEN VOOR U

Wist u dat de manier waarop u rijdt, waar u rijdt en hoe ver u rijdt een grote invloed kan hebben op de prestaties en efficiƫntie van uw auto? Bij frequent woon-werkverkeer in een stedelijke omgeving haalt u doorgaans voordeel uit een ander type aandrijving dan wanneer u vaak op snelwegen of met een aanhangwagen rijdt.

Hier helpen we u om de juiste auto te vinden voor uw rijbehoeften.

AANDRIJFLIJNEN VAN LAND ROVER

  • BENZINE PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een Land Rover plug-in hybride is ideaal als u toegang hebt tot of een laadpunt thuis of op het werk kunt installeren, en regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden aflegt.

  • BENZINE MHEV: MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een semi-hybride benzine van Land Rover is ideaal als u regelmatig korte afstanden in stedelijke gebieden rijdt en u geen toegang hebt tot een laadpunt thuis of op het werk en er geen kunt installeren.

  • DIESEL MHEV: MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE

    Een semi-hybride diesel van Land Rover is ideaal als u regelmatig lange afstanden over snelwegen rijdt en u wilt beschikken over het ultieme sleepvermogen van Land Rover.

HELP ME OM EEN KEUZE TE MAKEN

Beantwoord vijf korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende auto het beste een plug-in hybride of semi-hybride kunt kiezen.

WORDT DE AUTO EIGENDOM VAN U OF VAN UW BEDRIJF?

KUNT U EEN THUISLADER INSTALLEREN?

Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.

KUNT U EEN AUTO OP HET WERK OPLADEN?