NAAR LAND ROVER EXPERIENCE

DE SENSATIE VAN HET RIJDEN

Land Rover Experience biedt sensationele ritten over uitdagende en gevarieerde terreinen en door buitengewone landschappen.

VERKEN HET POTENTIEEL

Uw kans om de wegen te verlaten en de legendarische terreincapaciteiten te testen of een kijkje te nemen achter de schermen van de productie.

KEUZE UIT DIVERSE ERVARINGEN

Een 4x4-ervaring van een halve dag, een fabrieksrondleiding of een professionele opleiding? U gaat steeds naar huis met het gevoel dat u iets gerealiseerd hebt.

OFFROAD MET EXPERTS

Elke Land Rover Experience wordt geleid door bekwame instructeurs, die allemaal over een doorgedreven kennis en expertise beschikken om u maximaal te laten genieten van uw dag.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.