ALBANIE VOORBIJ

Hebt u er ooit van gedroomd om echt op avontuur te gaan? Om nieuwe gebieden en ervaringen te ontdekken? Wij in elk geval wel. Daarom trokken we met de Land Rover Discovery naar de minst bekende vallei in Europa.

In de Albanese Alpen in het noorden van Albanië, diep in de vallei aan de voet van de meest zuidelijk gelegen gletsjers van Europa, moet u het zonder elektriciteit, winkels en modern comfort stellen maar krijgt u eer, een warm onthaal en een adembenemende natuur in de plaats. 

Albanië bestaat voor 77 procent uit bergen en het Terrain Response-systeem van Land Rover maakt van de ruwe, rotsachtige paden die zich een weg banen naar de toppen kinderspel. In de valleien wordt u begroet door lokale bewoners, die een strikte gastvrijheidscode hanteren en dat is erg welkom wanneer u met uw Land Rover een hele dag door sneeuw, ijs, gezwollen rivieren en rotsen hebt geploeterd. Ontdek hoe we het ruwe terrein het hoofd boden en wie we onderweg ontmoetten...
An error occurred creating a component.

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "ready-to-go-bar-albania" and ID "tcm:310-83153".
(Error was "There must be a CTA on the Ready To Go box, component Id tcm:310-83153 is missing a CTA")


Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.