BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

SPECIAL OFFERS<br/>RANGE ROVER EVOQUE

SPECIAL OFFERS
RANGE ROVER EVOQUE

NETTOPRIJS VANAF € 35.790
KLANTENVOORDEEL TOT € 6.991*

Overeenkomstig de huidige COVID-maatregelen blijft uw Land Rover concessiehouder open, weliswaar op afspraak. U kan uiteraard ook een online afspraak regelen indien u liever niet ter plekke komt. De dienst- en informatieverlening blijft hoe dan ook gegarandeerd.

SPECIAL OFFERS
RANGE ROVER EVOQUE

Zuivere lijnen, een unieke Coupé-silhouet, ultiem rijcomfort, hoogstaande luxe en exclusieve technologieën. Voortaan ook met plug-in hybride aandrijving.

Voorbeeld Special Offers op de Range Rover Evoque D165 FWD manueel:
• Normale prijs, inclusief de hieronder vermelde uitrusting: € 42.781
• Nettoprijs Special Offers: € 35.790*
• Klantenvoordeel: € 6.991*

Inbegrepen uitrusting (o.a.):
• 18” lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken ‘Style 5075’ in Gloss Sparkle Silver afwerking
• Business Pack: geconnecteerd Pivi Pro infotainmentsysteem (incl. navigatie), Online Pack, WiFi-verbinding en dataplan, Traffic Sign Recognition & Adaptive Speed Limiter
• LED-koplampen en -achterlichten
• Parkeersensoren voor en achter + 3D Surround Camera System
• Cruise Control, Lane Keep Assist
• Automatische koplampen en ruitenwissers (schemer- en regensensoren)
• Automatische airco met 2 zones

*Tarieven btwi. Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Land Rover concessiehouder. Afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde specificaties en uitgerust zijn met extra opties.

Range-Rover-Evoque-_side-view

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

OVERZICHT

Diverse financieringsproducten zijn beschikbaar op maat van uw behoeften, waaronder:
• Financiële renting vanaf € 279/maand (voor professionelen)
• Operationele leasing (voor professionelen)
• Freedom financiering (voor particulieren)

De basisprincipes en belangrijkste voordelen worden hier toegelicht. Voor meer informatie, aarzel niet om uw plaatselijke concessiehouder te raadplegen

FINANCIËLE RENTING

Financiële leasing/renting is voorbehouden voor professionelen. De voordelen? Geen prefinanciering van de btw, met of zonder voorschot, alsook balanstechnische voordelen. Op het einde van de maandelijkse aflossingen betaalt u enkel de overeengekomen restwaarde.

Dankzij de Special Offers is de Range Rover Evoque beschikbaar in financiële renting vanaf € 279/maand**. Spreek uw concessiehouder aan voor meer informatie.

**Enkel voor professionele gebruikers. Tarief excl. btw berekend op basis van een Range Rover Evoque D165 FWD (handgeschakeld) met nettoprijs van € 29.578,51 excl. btw. Afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde specificaties en uitgerust zijn met extra opties.

OPERATIONELE LEASING

Zeer populair bij professionele gebruikers, ook wel verhuur op lange termijn genoemd. Onze operationele leasingformule, Land Rover Fleet & Business Leasing, is ideaal voor een totale gemoedsrust en een perfect voorspelbaar budgetbeheer, waarbij een waaier aan diensten inbegrepen is: voertuighuur, onderhoud, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, 24/7 bijstand Land Rover Assistance in heel Europa en verzekering. Met aanpasbare looptijd en/of kilometertal, om u nog meer flexibiliteit te geven. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie en een offerte op maat van uw behoeften of klik hieronder voor een online simulatie op de Range Rover Evoque van uw keuze.

FREEDOM FINANCIERING

Dit is een lening op afbetaling voor particulieren, die de zekerheid van een traditionele financiering combineert met een grote flexibiliteit en zeer aantrekkelijke voorwaarden. Uw Land Rover verdeler vertelt er u graag alles over.

Belangrijkste voordelen:
• Lagere maandaflossingen dankzij een gegarandeerde inruilwaarde
• Voorschot en duurtijd aanpasbaar op maat van uw behoefte
• Keuzevrijheid aan het einde van het contract: overstappen op een gloednieuwe Land Rover of optimaal blijven genieten van uw huidige Land Rover.

RANGE ROVER EVOQUE STOCKAANBOD

U bent gehaast en wil onmiddellijk vertrekken aan het stuur van een gloednieuwe Range Rover Evoque? Vind de stockwagen die het beste bij u past en neem contact op met uw concessiehouder.

Range-Rover-Evoque-from-stock

LAND ROVER ABOVE & BEYOND

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


SPECIAL OFFERS FINANCIËLE RENTING: RANGE ROVER EVOQUE D165 FWD MANUEEL (INCLUSIEF EXTRA UITRUSTINGEN) VANAF € 279/MAAND (EXCL. BTW)**

Financiële renting met aankoopoptie van 25%, over een periode van 60 maanden op de Range Rover Evoque D165 FWD manueel met extra uitrustingen. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712. Voorbeeld op basis van geldende voorwaarden op 01/04/2021. Nettoprijs van het voertuig: € 29.578,51 excl. btw (fleetkortingen inbegrepen), voorschot van € 7.271,78 excl. btw. Aanbod geldig tot 30/04/2021.

Adverteerder : Jaguar Land Rover Belux S.A., Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen. Uw Land Rover verdeler handelt als agent in nevenfunctie. Aarzel niet om hem te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*Tarieven btwi. Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Land Rover concessiehouder. Actie geldig tot 30/04/2021. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven excl. btw.