ULTIMATE EDITION

Een uniek aanbod voor een al even unieke wagen. Uw ultieme kans om tegen uitzonderlijke voorwaarden met een tijdloos mooie en rijkelijk uitgeruste Range Rover Evoque te rijden. De ‘Ultimate Edition’ is gebaseerd op de ‘Pure’ uitvoering en biedt als minimum extra uitrusting de volgende specificaties:

• Navigatiesysteem
• Parkeersensoren voor & achter
• Achteruitrijcamera
• Regensensor & schemersensor
• Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel
• Verwarmbare, elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels met naderingsverlichting
• Tapijten voor & achter
• Black Design Pack (Gloss Black 18” lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken + Narvik Black ‘RANGE ROVER’ belettering op motorkap en kofferklep)

/
/

FINANCIERING

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Nood aan een financiering voor de aankoop van uw Range Rover Evoque? Ontdek hier de verschillende formules die we u aanbieden. En zo komt uw droomwagen nog dichterbij.
De Range Rover Evoque Ultimate Edition is onder meer verkrijgbaar vanaf € 259/maand in financiële renting (aanbod bestemd voor professionelen). Klik op de link hieronder om er meer over te weten.

/
/

RANGE ROVER EVOQUE

U wil meer weten over wat de Range Rover Evoque te bieden heeft? Van connectiviteitsoplossingen, rijtechnologieën en motoren, interieur- en exterieurafwerkingen tot kleurencombinaties en personaliseringsmogelijkheden. Klik op de link hieronder of download de prijslijst of brochure om er meer over te ontdekken.

/
/

ACCESSOIRES

Elke Range Rover Evoque kan verder gepersonaliseerd worden aan de hand van zowel stijlvolle als nuttige accessoires, gaande van koetswerkupgrades, koffertapijpen, opbergsystemen, kleerhangers, tot lichtmetalen velgen, fietsendragers, dwarsdragers, dakkoffers, een trekhaak en nog veel meer. Zo wordt uw Range Rover Evoque niet alleen uniek, maar is hij ook perfect afgestemd op uw behoeften.

/

LAND ROVER ABOVE & BEYOND

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


FINANCIËLE RENTING:
RANGE ROVER EVOQUE ULTIMATE EDITION VANAF € 259/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCrédit N.V., leasingmaatschappij, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. RPR Brussel. BCE : 0445.781.316. Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/03/2019, nettoprijs van de wagen € 24.416,12 excl. btw (fleetkorting inbegrepen) en een voorschot van € 4.602,44 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente.
Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie, prijzen en simulaties.

Acties mogelijk gemaakt door een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en de Land Rover concessiehouder van uw keuze, enkel geldig op stockvoertuigen en zolang de voorraad strekt.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.