FINANCIERING

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Nood aan een financiering voor de aankoop van uw Range Rover Velar? Benieuwd naar de voordelen van een financiële renting, beschikbaar voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Ontdek ook ons aanbod voor een financiële renting vanaf € 529/maand excl. btw op de Range Rover Velar Limited Edition (aanbod enkel geldig voor professionelen). Meer informatie over de Range Rover Velar Limited Edition vindt u hieronder.

/

LIMITED EDITION

Het design met verzonken deurgrepen en Touch Pro Duo Display van de Range Rover Velar is avant-gardistisch en minimalistisch. Tegelijk is deze Limited Edition, gebaseerd op de R-Dynamic S, maximaal uitgerust. En bovenop de efficiënte motoren en rijkelijke uitrusting geniet u ook van een aantrekkelijk aanbod voor financiële renting. Ontdek hem snel, het is tenslotte een ‘Limited’ Edition.

Goed voor een klantenvoordeel van € 6.903, wilt u de Range Rover Velar Limited Edition vast niet aan u laten voorbijgaan. In financiële renting is hij bovendien beschikbaar vanaf € 529/maand (excl. btw).

Ontdek hem snel bij uw concessiehouder en maak een proefrit met de SUV die niemand onverschillig laat. Onlangs sleepte hij niet toevallig de prijs ‘World Car Design of the Year 2018’ in de wacht.

/

LIMITED EDITION

De talrijke en standaard voorziene uitrustingen van de Limited Edition dragen bij tot het ongenaakbare rijplezier van de Range Rover Velar. Zo kan u onder meer rekenen op:

- All Wheel Drive aandrijflijn met achttrapsautomaat
- Metaalkleur (keuze uit 4 tinten)
- 19" lichtmetalen velgen met 5 spaken in Satin Dark Grey afwerking
- Privacy Glass: verduisterde ruiten achteraan
- Elektrisch bediend panoramisch open dak
- Dakrailing
- Touch Pro Duo infotainmentsysteem, inclusief SSD-navigatie en Meridian™ audiosysteem
- DAB+ radiotuner
- Interactief digitaal instrumentenpaneel
- Drive Pack: Traffic Sign Recognition, Blind Spot Monitoring, Driver Condition Monitor
- Parkeersensoren voor & achter
- Verwarmbare zetels vooraan, met bekleding in suède en geperforeerd leder, 10-voudig elektrische verstelbaarheid en geheugenfunctie
- Verwarmbaar stuurwiel
- Zwarte hemelbekleding
- Interieurtapijten

Range Rover Velar Limited Edition: beschikbaar aan een nettoprijs vanaf € 70.655 btwi.

/

RANGE ROVER VELAR OP MAAT

Stelt u liever zelf uw Range Rover Velar samen naar uw persoonlijke stijl, wensen en behoeften? Gebruik onze online configurator, sla uw configuratie op en deel ze met uw concessiehouder. Hij zal u een offerte op maat uitwerken.

/

ACCESSOIRES

Elke Range Rover Velar kan verder gepersonaliseerd worden aan de hand van zowel stijlvolle als nuttige accessoires, gaande van koetswerkupgrades, koffertapijpen, opbergsystemen, kleerhangers, tot lichtmetalen velgen, fietsendragers, dwarsdragers, dakkoffers, een trekhaak en nog veel meer. Zo wordt uw Range Rover Velar niet alleen uniek, maar is hij ook perfect afgestemd op uw behoeften.

/

RANGE ROVER VELAR UIT STOCK

U bent gehaast en wil onmiddellijk vetrekken met een splinternieuwe Range Rover Velar? Vind de stockwagen die het best bij u past en contacteer uw concessiehouder.

/
/

LAND ROVER ABOVE & BEYOND

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


FINANCIËLE RENTING:
RANGE ROVER VELAR LIMITED EDITION VANAF € 529/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCrédit N.V., leasingmaatschappij, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. RPR Brussel. BCE : 0445.781.316. Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/10/2018, nettoprijs van de wagen € 58.392,64 excl. btw (fleetkorting inbegrepen) en een voorschot van € 16.933,87 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente.
Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie, prijzen en simulaties.

OPERATIONELE LEASING:
RANGE ROVER VELAR VANAF € 699/MAAND (EXCL. BTW)


Als bedrijf kiest u liever voor een beheersbaar en perfect voorspelbaar budget, waarbij u de Range Rover Velar huurt voor een bepaalde periode, met vooraf bepaalde restwaarde, en met alle kosten voor onderhoud, verzekering, pechverhelping en een vervangwagen inbegrepen? Dan is de operationele leasingformule ‘Land Rover Fleet & Business Leasing’ de uitgelezen oplossing voor u. De Range Rover Velar is reeds beschikbaar in Fleet & Business Leasing vanaf € 699/maand. Klik hier voor meer informatie. Enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Acties mogelijk gemaakt door een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en de Land Rover concessiehouder van uw keuze, enkel geldig op stockvoertuigen, tot eind oktober 2018 en zolang de voorraad strekt.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.