BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


FINANCIËLE RENTING RANGE ROVER VELAR LIMITED EDITION R-DYNAMIC D180 OF P250 (INCLUSIEF EXTRA UITRUSTINGEN) VANAF € 149/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële renting met mogelijkheid om meerdere maandelijkse betalingen gedeeltelijk uit te stellen, tot december 2020. Het openstaande saldo wordt daarna gespreid over de resterende maandelijkse betalingen, zonder de contractduur te verlengen (€ 589/maand excl. btw). Aanbod met aankoopoptie van 25% op een duurtijd van 60 maanden op Range Rover Velar Limited Edition R-Dynamic D180 of P250. Catalogusprijs van de wagen € 49.578,51 (excl. btw), voorschot van € 7.817,82 (excl. btw). Aanbod geldig tot 31/08/2020, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712.

Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Land Rover concessiehouder. Actie geldig tot 31/08/2020. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

LEASYS Private Premium aanbod op basis van 60 maanden en 50.000 km in totaal, geldig tot en met 31/08/2020. LEASYS Private Premium is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren die in België gedomicilieerd zijn. Eerste huur geannuleerd door creditnota. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Private Premium-pakket. Prijzen zijn inclusief btw. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht.