BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BAGAGERUIMTE

De Range Rover Evoque biedt optimaal gebruik van de interieurruimte en geeft inzittenden de hoogste niveaus van comfort en opbergruimte.

5 ZETELS

591liter

De bruto inhoud bedraagt 591 liter. Dit is gelijk aan een bruikbare inhoud volgens de VDA-norm van 472 liter, gemeten met massieve blokken. U kunt dus gemakkelijk met vier vrienden op pad.

4 ZETELS

908liter

Klap een van de zitplaatsen achterin neer en profiteer van een extra bruto inhoud van 908 liter. Zo kunt u alle tassen en koffers meenemen die u nodig hebt dankzij een bruikbare inhoud van 746 liter.

3 ZETELS

1066 literliter

Met deze configuratie wordt de bagageruimte vergroot met 1.066 liter als u rijdt met twee passagiers. De bruikbare kofferinhoud wordt dan 882 liter.

2 ZETELS

1383 literliter

Profiteer volop van de beschikbare bagageruimte als u met één passagier rijdt, met een bruto inhoud van maximaal 1.383 liter en een bruikbaar koffervolume van maximaal 1.156 liter.


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

De 'vloeibare' inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en duidt de hoeveelheid nuttig laadvolume in de auto aan.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

 • Driver positioning foot next to White Range Rover Evoque to open the boot via powered gesture tailgate function

  HANDENVRIJE, ELEKTRISCH BEDIENDE KOFFERKLEP

  Met elektrische bediende kofferklep kunt u de koffer openen of sluiten zonder de kofferklep van de Range Rover Evoque aan te hoeven raken.

 • Range Rover Evoque Cabin Air Ionisation for improved air quality

  IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

  Ionisatie van interieurlucht, op basis van van Nanoe™-technologie, verbetert de luchtkwaliteit in het interieur en verwijdert allergenen, bacteriën en de bijbehorende geuren uit de ventilatielucht en draagt daarmee bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers.

 • Range Rover Evoque Front door bins

  SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

  De nog grotere bagageruimte van de Range Rover Evoque kan eenvoudig worden aangepast aan uw wensen. De opbergvakken in de voorportieren hebben nu een gezamenlijke inhoud van 9,6 liter – meer dan genoeg ruimte om al uw belangrijke zaken, water en snacks onder handbereik te houden.

 • ACTIVITY KEY

  Met de Activity Key kunt u genieten van uw favoriete activiteiten zonder uw afstandsbediening te moeten meenemen. De Activity Key, beschikbaar in optie, is een robuuste, volledig waterdichte polsband. U kunt u uw conventionele sleutel gewoon in de auto laten en de Activity Key gebruiken om uw Range Rover Evoque te vergrendelen en te ontgrendelen. Tijdens uw buitenactiviteit wordt de afstandsbediening die u in uw wagen achterlaat bovendien gedesactiveerd uit veiligheidsoverwegingen.

VEILIGHEID

 • ISOFIX in rear seat of Range Rover Evoque

  ISOFIX

  Voor nog meer veiligheid voor het hele gezin zijn standaard twee ISOFIX-bevestigingspunten voor baby-/kinderzitjes geïntegreerd in beide buitenste zitplaatsen van de achterbank.

 • Overhead view of Range Rover Evoque showing airbags deployed

  AIRBAGS

  De Range Rover Evoque is voorzien van een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder, passagiers en voetgangers, waarbij de airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • Range Rover Evoque driven on city road

  AANDRIJFSYSTEMEN

  De Range Rover Evoque gebruikt de nieuwste veiligheidstechnologieën, zoals Electronic Brakeforce Distribution (EBD), dat automatisch de remkracht naar de voor- en de achteras varieert om de remweg te verkorten, met behoud van de stabiliteit en de bestuurbaarheid van de auto.

STANDAARD RIJHULPMIDDELEN

 • Range Rover Evoque Emergency braking system

  EMERGENCY BRAKING

  Wanneer het risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd, volgt een visuele waarschuwing. Indien de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem de auto automatisch af. Het systeem detecteert bij snelheden van 5 tot 80 km/u een risico op frontale botsingen met voertuigen en bij snelheden van 5 tot 60 km/u de aanwezigheid van voetgangers en fietsers.

 • Range Rover Evoque Lane keep Assist System on road

  LANE KEEP ASSIST

  Detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten de rijstrook dreigt te komen en zorgt voor tegenstuur om u subtiel terug te leiden.

 • Range Rover Evoque Front and Rear Parking aid system

  PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

  Maakt manoeuvreren gemakkelijker. Wanneer u de achteruitversnelling selecteert, of de functie activeert via het touchscreen, geven grafische afbeeldingen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

 • Range Rover Evoque Rear View Camera System

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Biedt extra zicht bij het achteruitrijden. Als ondersteuning bij het parkeren worden de Range Rover Evoque en het verwachte traject van de auto aangegeven op het touchscreen.

OPTIEPACKS

Kies uit verschillende optiepacks om uw rijbeleving te verbeteren.

 • PARK ASSIST

  Het Park Pack omvat vier functies. Het automatisch parkeersysteem Park Assist maakt parkeren parallel met of dwars op de rijbaan gemakkelijker dan ooit door de auto zelf in of uit een parkeerplek te sturen. Symbolen en meldingen op het display leiden u door het manoeuvre.

 • Range Rover Evoque 360 Parking Aid

  360° PARKEERHULPSYSTEEM

  Verschaft nog meer zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe plekken. De sensoren vóór, achter en aan de zijkanten geven real-time geluidssignalen en visuele feedback via het touchscreen zodat u weet hoe dicht u bij obstakels bent.

 • Range Rover Evoque Rear Traffic Monitor

  REAR TRAFFIC MONITOR

  Het systeem waarschuwt u voor auto's, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Het komt vooral van pas wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

 • Range Rover Evoque Clear Exit Monitor

  CLEAR EXIT MONITOR

  Biedt achterpassagiers extra veiligheid bij het uitstappen uit de Range Rover Evoque door te waarschuwen voor naderende gevaren zoals passerende voertuigen en fietsers.

 • Range Rover Evoque Adaptive Cruise Control System

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Het Drive Pack omvat drie functies. De adaptieve snelheidsregelaar (ACC - Adaptive Cruise Control) werkt bij normaal rijden en in langzaam rijdend verkeer. Het systeem zorgt er dan voor dat uw auto op veilige afstand blijft van een voorligger, ook indien deze langzamer gaat rijden of stopt. Als de voorligger stopt, komt uw auto soepel tot stilstand.

 • Range Rover Evoque Blind Spot Assist System

  BLIND SPOT ASSIST

  Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw Range Rover Evoque detecteert een voertuig in uw dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden. Het systeem zorgt vervolgens voor nauwkeurig berekend tegenstuur en leidt uw auto veilig van het naderende voertuig weg.

 • Range Rover Evoque High Speed Emergency Braking System

  HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

  Detecteert wanneer er gevaar bestaat voor een frontale botsing met een ander voertuig en toont een waarschuwing als advies dat de bestuurder moet remmen. Als de bestuurder niet reageert, activeert de Range Rover Evoque automatisch de remmen om de botssnelheid te reduceren. High-speed Emergency Braking is actief van 10 tot 160 km/h.

 • Range Rover Evoque Adaptive Cruise Control with Steering Assist

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL & STEERING ASSIST

  Het Driver Assist Pack omvat ook de functies van het Park Pack en het Drive Pack. De adaptieve snelheidsregelaar met actieve stuurassistentie ondersteunt u subtiel tijdens het rijden, door het voertuig in het midden van de rijstrook te houden en tegelijkertijd een ingestelde afstand aan te houden tot een voorligger. De motor, remmen en besturing reageren automatisch op de verkeerssituatie.

 • Range Rover Evoque 360 Surround Camera

  360° SURROUND CAMERA SYSTEM

  Vier digitale camera's, onopvallend in de carrosserie geïntegreerd, verschaffen u een 360°-bovenaanzicht van de auto op het touchscreen, met meerdere camerahoeken waarvan de beelden tegelijk beschikbaar zijn.

Front view of Range Rover Evoque driven on city road

SELECTEER UW RANGE ROVER EVOQUE

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

1Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. Maar de normale spiegelmodus kan altijd worden gebruikt.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.