RANGE ROVER SPORT HSE

PERFECTIE TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

VANAF
77.700
CO2-EMISSIES g/km
Vanaf 73
BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km
Vanaf 3,2

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

LICHTMETALEN VELGEN

De Range Rover Sport HSE is standaard uitgerust met 20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084'.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting bieden Advanced Driving Beam (ADB) en een Adaptive Front Lights System (AFS). Door het splitsen van het grootlicht in onmerkbaar dunne, verticale stroken, maximaliseert ADB het zicht en werpt het een schaduw voor tegemoetkomend verkeer om verblinding te voorkomen.

ELEKTRISCH VERSTEL-, VERWARM- EN INKLAPBARE BUITENSPIEGELS

De buitenspiegels kunnen met een druk op de knop worden ingeklapt. Bij vergrendelen van de auto worden ze automatisch ingeklapt. Met instapverlichting, geheugenfunctie en inparkeerfunctie in achteruit.

16-VOUDIG VERSTELBARE EN VERWARMBARE VOORZETELS MET GEHEUGENFUNCTIE

De verwarmbare voorzetels met bekleding in geperforeerd Windsor leder zijn 16-voudig verstelbaar en hebben een geheugenfunctie. Met elektrische verstelling van de zithoek voor extra comfort voor bestuurder en voorpassagier.

TOUCH PRO DUO

Op de twee standaard 10" HD-touchscreens kunt u informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen. Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont informatie over uw rit, entertainment en veiligheid.

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcamera biedt extra zicht bij achteruitrijden en helpt bij het aankoppelen van een trailer. Statische lijnen over het camerabeeld op het touchscreen geven de omtrek en het traject van de auto aan en maken parkeren in krappe plekken zo gemakkelijk mogelijk.

MOTOREN IN HET KORT


Motor Acceleratie 0-100kph
in secs
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100km
CO2-emissies g/km
3.0 SDV6 (249 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,9 209 600
Vanaf 7,5 Vanaf 199
3.0 SDV6 (306 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,1 209 / 225* 700 Vanaf 7,5 Vanaf 199
2.0 Si4 (300 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,3 201 400 Vanaf 9,6 Vanaf 218
2.0 PHEV P400e (404 pk) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine 8-traps automatische transmissie CONFIGURATOR 6,7 220 640 Vanaf 3,2 Vanaf 73

*Alleen beschikbaar op wagens met 5 zitplaatsen en op HSE Dynamic of Autobiography Dynamic.

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR - ACCESSOIRES

Een scala aan stijlvolle, praktische accessoires, waarmee u uw wagen nog persoonlijker kunt maken.

TERUG

KIES UW MODEL

RANGE ROVER SPORT

Choose your model

*20" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 5084' voor P400e.

Alle cijfers zijn doelen van de fabrikant en zullen uiteindelijk nog worden bevestigd voordat de productie van start gaat. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.