UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een veelgevraagde uitvoering van de Discovery. Deze kan u via onze online configurator verder naar wens personaliseren.

AANBEVOLEN VERSIES

DISCOVERY DYNAMIC ‘SE’ D250

- Normale prijs, inclusief de hieronder vermelde uitrusting: € 84.725

Financiële renting aan € 839/maand*

 

Het getoonde voertuig is mogelijk uitgerust met extra opties.

SPECIFICATIES OVERZICHT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

De basisprincipes en belangrijkste voordelen worden hier toegelicht. Voor meer informatie, aarzel niet om uw plaatselijke concessiehouder te raadplegen

FINANCIËLE RENTING

Financiële leasing/renting is voorbehouden voor professionelen. De voordelen? Vast maandelijks bedrag, geen prefinanciering van de btw, met of zonder voorschot, alsook balanstechnische voordelen. Op het einde van de maandelijkse aflossingen betaalt u enkel de overeengekomen restwaarde.

 

Dankzij de Special Offers is de Discovery verkrijgbaar in financiële renting vanaf € 729/maand*. Spreek uw concessiehouder aan voor meer informatie. 

OPERATIONELE LEASING

Zeer populair bij professionele gebruikers, ook wel verhuur op lange termijn genoemd.

 

Onze operationele leasingformule, Land Rover Fleet & Business Leasing, is ideaal voor een totale gemoedsrust en een perfect voorspelbaar budgetbeheer, waarbij een waaier aan diensten inbegrepen is: voertuighuur, onderhoud, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, 24/7 bijstand Land Rover Assistance in heel Europa en verzekering. Met aanpasbare looptijd en/of kilometertal, om u nog meer flexibiliteit te geven.

MULTI OPTION FINANCIERING

Dit is een lening op afbetaling voor particulieren, die de zekerheid van een traditionele financiering combineert met een grote flexibiliteit en zeer aantrekkelijke voorwaarden. Uw Land Rover verdeler vertelt er u graag alles over

 

Belangrijkste voordelen:
• Lagere maandaflossingen dankzij een gegarandeerde inruilwaarde
• Voorschot en duurtijd aanpasbaar op maat van uw behoefte
• Keuzevrijheid aan het einde van het contract: overstappen op een gloednieuwe Land Rover of optimaal blijven genieten van uw huidige Land Rover.

DISCOVERY STOCKAANBOD

U bent gehaast en wil onmiddellijk vertrekken aan het stuur van een gloednieuwe Discovery? Vind de stockwagen die het beste bij u past en neem contact op met uw concessiehouder.

DISCOVERY STOCKAANBOD

U bent gehaast en wil onmiddellijk vertrekken aan het stuur van een gloednieuwe Discovery? Vind de stockwagen die het beste bij u past en neem contact op met uw concessiehouder.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

FINANCIËLE RENTING DISCOVERY

Financiële Renting met aankoopoptie van 35% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van Alpha Credit N.V, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, RPR Brussel 0445.781.316.

  • Maandaflossing van € 729 excl. btw*: voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/09/2023, aanbevolen verkoopprijs van het model 'S' D250 AWD automaat zonder extra uitrustingen en zonder afleverkosten: € 61.421,49 excl. btw, voorschot van € 9.182,60 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 30/09/2023.
  • Maandaflossing van € 839 excl. btw*: voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/09/2023, aanbevolen verkoopprijs van het model Dynamic 'SE' D250 AWD automaat met extra uitrustingen en zonder afleverkosten: € 70.020,66 excl. btw, voorschot van € 10.064,71 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 30/09/2023.

Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Uw Land Rover concessiehouder handelt als agent in nevenfunctie. Gelieve deze te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven zijn excl. btw en houden geen rekening met afleverkosten.