LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


FINANCIËLE RENTING:
LAND ROVER DISCOVERY VANAF € 449/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCrédit N.V., leasingmaatschappij, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. RPR Brussel. BCE : 0445.781.316. Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/02/2018, nettoprijs van de wagen € 40.889,25 excl. btw (fleetkorting inbegrepen) en een voorschot van € 8.423,19 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente.
Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie, prijzen en simulaties.

OPERATIONELE LEASING:
DISCOVERY VANAF € 765/MAAND (EXCL. BTW)


Als bedrijf kiest u liever voor een beheersbaar en perfect voorspelbaar budget, waarbij u de Discovery huurt voor een bepaalde periode, met vooraf bepaalde restwaarde, en met alle kosten voor onderhoud, verzekering, pechverhelping en een vervangwagen inbegrepen? Dan is de operationele leasingformule ‘Land Rover Fleet & Business Leasing’ de uitgelezen oplossing voor u. De Discovery is reeds beschikbaar in Fleet & Business Leasing vanaf € 765/maand. Klik hier voor meer informatie. Enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.