DISCOVERY SPORT
ABOVE & BEYOND DEALS

Een samenvatting van de Discovery Sport? Nieuwe niveaus van aantrekkingskracht, capaciteiten en veelzijdigheid, in een hoogwaardige verpakking. Maar welke uitrustingen zullen de inzetbaarheid van de Discovery Sport nog verder verhogen? U bepaalt het zelf: vertrek van het uitrustingsniveau van uw keuze en ga een stap hogerop zonder u al te druk te moeten maken over wat een upgrade u zal kosten. Ga ‘above & beyond’, opteer voor een gratis upgrade van Pure naar ‘SE’, met een ruim extra salonvoordeel er bovenop, goed voor een totaal voordeel tot meer dan € 7.000.

/
/

DISCOVERY SPORT
ABOVE & BEYOND DEALS

Bij wijze van voorbeeld lichten we u graag de voornaamste extra standaarduitrustingen toe van de ‘SE’ t.o.v. de ‘Pure’:

• Navigatiesysteem (met SD-kaart)
• Opgewaardeerd Land Rover audiosysteem van 190W met 10 luidsprekers
• Usb-laadstation in tunnelconsole en 12V-aansluiting in bagageruimte
• Automatische airco met 2 individuele zones
• Interieurafwerking in Satin Brushed Aluminium
• Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel
• Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met instapverlichting
• Automatische koplampen (schemersensor) en ruitenwissers (regensensor)
• Asymmetrisch gedeelde en neerklapbare achterbank (60:40), met ‘slide & recline’ functie, centrale hoofdsteun en middenarmsteun met dubbele bekerhouder
• Phosphor Blue LED-sfeerverlichting binnenin en extra verlichting voor de voetruimte voorin
• Buitenspiegelbehuizing in koetswerkkleur

Configureer desnoods zelf uw Discovery Sport, spreek uw concessiehouder aan voor een offerte op maat van uw behoeften en blijf van uitzonderlijke voorwaarden genieten.

/
/

DISCOVERY SPORT UIT STOCK

U bent gehaast en wil onmiddellijk vetrekken met een splinternieuwe Discovery Sport? Vind de stockwagen die het best bij u past en contacteer uw concessiehouder.

/
/

ACCESSOIRES

Elke Discovery Sport kan verder gepersonaliseerd worden aan de hand van zowel stijlvolle als nuttige accessoires, gaande van koetswerkupgrades, koffertapijpen, opbergsystemen, kleerhangers, tot lichtmetalen velgen, fietsendragers, dwarsdragers, dakkoffers, een trekhaak en nog veel meer. Zo wordt uw Discovery Sport niet alleen uniek, maar is hij ook perfect afgestemd op uw behoeften.

/

LAND ROVER ABOVE & BEYOND

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


FINANCIËLE RENTING DISCOVERY SPORT eD4 PURE 150 PK MANUEEL VANAF € 249/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden.
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712. Uw Land Rover verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.
Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/12/2018, nettoprijs van de wagen € 24.171,49 excl. btw (fleetkorting inbegrepen) en een voorschot van € 4.991,41 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs.

FINANCIËLE RENTING DISCOVERY SPORT eD4 ‘SE’ 150 PK MANUEEL VANAF € 279/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden.
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712. Uw Land Rover verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.
Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/12/2018, nettoprijs van de wagen € 27.264,46 excl. btw (fleetkorting inbegrepen) en een voorschot van € 5.733,72 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs.

OPERATIONELE LEASING DISCOVERY SPORT VANAF € 479/MAAND (EXCL. BTW)

Als bedrijf kiest u liever voor een beheersbaar en perfect voorspelbaar budget, waarbij u de Discovery Sport huurt voor een bepaalde periode, met vooraf bepaalde restwaarde, en met alle kosten voor onderhoud, verzekering, pechverhelping en een vervangwagen inbegrepen? Dan is de operationele leasingformule ‘Land Rover Fleet & Business Leasing’ de uitgelezen oplossing voor u. De Discovery Sport is reeds beschikbaar in Fleet & Business Leasing vanaf € 479/maand in zijn basisversie (eD4 Pure 150 pk manueel). Enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Alle hier toegelichte acties en financieringsformules zijn mogelijk gemaakt door een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en de Land Rover concessiehouder van uw keuze, en zijn geldig tot 28 februari 2019.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.