Castrol EDGE Professional
DE ENIGE OLIE DIE DOOR
LAND ROVER AANBEVOLEN WORDTCastrol™ is de wereldwijde partner in smeermiddelen van Land Rover. Elke Land Rover begint aan zijn levensweg met Castrol-olie. Land Rover-klanten krijgen bij een onderhoud dezelfde kwaliteitsolie die Land Rover eist bij de bouw van het voertuig.Verkrijgbaar bij uw lokale Land Rover concessiehouder

  • Castrol is al ruim 11 jaar de officiële partner van Land Rover voor smeermiddelentechnologie en voorziet de concessiehouders van Land Rover met olie uit het Castrol Professional-gamma.
  • Land Rover beveelt enkel Castrol EDGE™ Professional aan.

DE PERFECTE OLIE VOOR UW MOTOR DANKZIJ GEZAMENLIJKE ONTWIKKELING

De ingenieurs van Land Rover en de technologen van Castrol hebben nauw samengewerkt om te komen tot smeermiddelen die optimaal inspelen op de motoren van Land Rover.

Dankzij de technische samenwerking werden de Castrol Professional-oliën tijdens hun ontwikkeling uitgebreid getest in de motoren van Land Rover. Zo kon de technologie worden geoptimaliseerd, met uitstekende prestaties, een verder teruggedrongen brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot als resultaat.

/

Onze sterkste olie heeft de sterkte van titanium

  • Castrol EDGE Professional profiteert van de TITANIUM FST™-technologie, die de oliefilm dubbel zo sterk maakt. Daardoor kan de oliefilm langer optimaal smeren, neemt de wrijving af en kan dus het maximum uit de motor worden gehaald. Wat de bestuurder en de motor er ook van vragen, de olie blijft optimaal presteren.
  • De olie slaagt er tot 45%* beter in het contact tussen metalen onderdelen te verminderen dan een belangrijk concurrerend product en levert dus steeds de sterke prestaties die eigenaars van een Land Rover eisen.

DE EERSTE CO2-NEUTRALE MOTOROLIE TER WERELD

Castrol EDGE Professional is de eerste motorolie ter wereld die gecertificeerd CO2-neutraal is. Elke liter is gecertificeerd CO2-neutraal in overeenstemming met de strengste wereldwijde normen. In 2014 ging Castrol het engagement aan wereldwijd 200.000 ton CO2 te neutraliseren door het terugdringen van de CO2-voetafdruk tijdens de volledige levensduur van zijn producten. Al het CO2 dat daarnaast nog vrijkomt in het productieproces van Castrol, wordt gecompenseerd met investeringen in projecten die de uitstoot reduceren, zoals herbebossing in Kenia, het opwekken van schone elektriciteit in China en windmolenparken in Nieuw-Caledonië.

/* Tijdens onze Fluid Strength Test met variabele snelheid verminderde Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, de wrijving tussen metalen oppervlakken met 45% vergeleken met producten van belangrijke concurrenten. Er werden producten getest die 61% van ons verkoopvolume van 2012 vertegenwoordigen.
An error occurred creating a component.

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "ready-to-go-bar-castrol" and ID "tcm:310-132256".
(Error was "There must be a CTA on the Ready To Go box, component Id tcm:310-132256 is missing a CTA")


Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.